Άρση περιοριστικού όρου ζητά ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν

Αναβιώνει ξανά η υπόθεση της μικρής Βαλεντίν, την οποία ο πατέρας της τον Δεκέμβριο του 2019 τη φυγάδευσε από το Παγκράτι στη Γαλλία και έπειτα δήλωσε την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα, ο πατέρας αφότου φυγάδευσε την 7χρονη κόρη του στο Σάιντ Ετιέν της Γαλλίας ζητά τώρα άρση ή αλλαγή του περιοριστικού μέτρου για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με σκοπό να πάει να δει την κόρη του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο πατέρας ψευδώς είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του, καθώς σε συνεννόηση με συγγενικό του πρόσωπο είχε μεθοδεύσει τη μετάβαση της στο εξωτερικό.

Η μικρή Βαλεντίν από το Κονγκό είχε εξαφανιστεί την παραμονή Χριστουγέννων και η υπόθεσή μάλιστα είχε απασχολήσει την εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Ο πατέρας του αγνοούμενου κοριτσιού, ο οποίος λέγεται Αμπελκά, είχε μιλήσει σχεδόν έναν μήνα μετά την εξαφάνισή της: «Είναι πάρα πολύ δύσκολες για μένα οι στιγμές που περνάω. Δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και είναι σαν να ονειρεύομαι.

Είναι, όμως, η σκληρή πραγματικότητα, γιατί είναι το μόνο άτομο που έχω στη ζωή μου. Εκείνη μου δίνει τη δύναμη να ζω. Η γυναίκα μου απεβίωσε το 2014, όταν ήμασταν στο Κονγκό» έλεγε τότε.

Ωστόσο το μικρό κορίτσι εμφανίστηκε στις γαλλικές Αρχές με τη βιολογική της μητέρα στην πόλη Σεντ Ετιέν, νοτιοδυτικά της Λιόν.

Περισσότερα σε Ειδήσεις