Ο Γιώργος Κωστούρος καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί το Σαββατοκύριακο”

Ο διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας «kedenews» Γιώργος Κωστούρος, βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής “Μαζί το Σαββατοκύριακο” σήμερα, Κυριακή 19 Ιουλίου. Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε τόσο στα θέματα της επικαιρότητας όσο και στις συναντήσεις που πραγματοποίησε προ ολίγων ημερών με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Η μεγάλη επένδυση αυτή τη στιγμή που προχωρά είναι το Ελληνικό, είναι μια επένδυση που αφορά όλους τους Έλληνες. Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στις Βρυξέλλες θα κάνει το καλύτερο.

Θα πρέπει η χώρα μας να πάρει όλα αυτά τα χρήματα με ευνοϊκούς όρους γιατί ήδη έχουμε πληγεί από τον κορονοϊό αν και νομίζω βέβαια ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ωστόσο θα υπάρξουν δυσκολίες, ειδικά από τον Σεπτέμβριο στον τομέα της αγοράς» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κωστούρος.

Η αποστολή του kedenews στη Θεσσαλονίκη

«Στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκα με τον περιφερειάρχη, κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος και μου εξέφρασε τα προβλήματα της περιφέρειας, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, τονίζοντας κυρίως το θέμα του Μετρό. Κατά την επίσκεψη μου στην πόλη, συναντήθηκα και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα, ο οποίος και αναφέρθηκε στον ποδηλατόδρομο που προχωρά» συμπλήρωσε ο διευθυντής της kedenews, Γιώργος Κωστούρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

19Ιολ2020 – Μαζί το Σαββατοκύριακο