Κορονοϊός: Νέα μέτρα στα χερσαία σύνορα της Ελλάδας

μέτρα

Νέα μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα, λόγω του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως ανέφερε για τον κορονοϊό, η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει όπου χρειαστεί. Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε νέα μέτρα για την είσοδο στην χώρα μας από τα χερσαία σύνορα. Οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας.

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια. Και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου. Πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Ο κ. Πέτσας ξεκίνησε με αναφορά στην θλιβερή επέτειο από τον Αττίλα στην Κύπρο. Είπε ακόμα ότι ο πρωθυπουργός έθεσε τις τουρκικές προκλήσεις στην έναρξη της Συνόδου Κορυφής.

Για την ίδια την Σύνοδο Κορυφής είπε ότι η κυβέρνηση ελπίζει σε συμφωνία και πως ο πρωθυπουργός συμμετείχε ενεργά σε όσες συσκέψεις έγιναν τόσο με τις χώρες του Νότου όσο και με τις χώρες των λεγόμενων «φειδωλών».

Πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: Ανησυχία για νέες εστίες σε Ξάνθη – Ροδόπη