Γιώργος Πατούλης: Έσπασαν τα λουκέτα στο Πάρκο Τρίτση και έκαναν βόλτες

απαγόρευση

Σε μια σοβαρή καταγγελία που, όπως είπε, δείχνει ότι ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κίνδυνος με τον κορονοϊό δεν έχει περάσει έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με όσα είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Πατούλης «το απόγευμα της Παρασκευής έσπασαν λουκέτα, πήραν πινακίδες και εκατοντάδες άτομα έκαναν συνάθροιση που διαλύθηκε με ήρεμη παρέμβαση αστυνομικών».
Κατά την εκτίμησή του, δε, η συνάθροιση οργανώθηκε μέσω των social media ή με άλλο τρόπο μέσω διαδικτύου.

Σε σχετική ερώτηση, αναφορικά με το πού οφείλεται η συγκεκριμένη δράση, ο ίδιος υποστήριξε πως υπήρξε μία σχετική χαλαρότητα από την πλευρά των πολιτών. Παράλληλα από την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται η περίφραξη του πάρκου καθώς και η εγκατάσταση νέων λουκέτων.

Ο κ. Πατούλης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Περιφέρεια Αττικής για αύξηση κατά 18% της κίνησης σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής την περασμένη εβδομάδα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας πως «κάποιοι κινούνται μάλλον ακούγοντας τα αισιόδοξα μηνύματα για τη χώρα, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε καθώς ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού παραμένει».