ΔΕΔΔΗΕ: 100 παροχές σε Μαραθώνα και Κορωπί οι κυριότερες εκκρεμότητες

Περίπου 100 παροχές διάσπαρτες στις περιοχές του Δδήμου Μαραθώνα και του δήμου Κορωπίου, αποτελούν απόψε τις κυριότερες εκκρεμότητες, σύμφωνα με την αποψινή ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ. «Αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι εργασίες των συνεργείων του στο δίκτυο χαμηλής τάσης σε όλες τις πληγείσες από την κακοκαιρία 'Ελπίδα' περιοχές της Αττικής», αναφέρει ο Διαχειριστής.

   Προκειμένου να διασφαλιστεί η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των νοικοκυριών και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τους πολίτες που διαπιστώνουν τυχόν βλάβη, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE  από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή, από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

   «Όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιριών παραμένει και θα παραμείνει σε πλήρη επιφυλακή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβει άμεσα για την επανηλεκτροδότηση όλων των πολιτών», σημειώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις