Δωρεά για αγορά αναπνευστήρων κάνει ο Σύλλογος Παιδιών με Σύνδρομο Down στη Λάρισα, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα για το Σύνδρομο Down.
Σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος τονίζει: “Μια … «ξεχωριστή» Παγκόσμια ημέρα για το Σύνδρομο Down φέτος, 21/3/2020.
Δύσκολη, οδυνηρή αλλά, θα το ξεπεράσουμε! Σήμερα, περισσότερο από πότε, αξίζει τη μέρα αυτή να δώσουμε αυτό το μήνυμα. #enomenoumespiti Ότι θα το ξεπεράσουμε όταν αντιληφθούμε όλοι την ευθύνη μας και τις προτεραιότητες αυτή την κρίσιμη ώρα.
Και ο ΚΥΚΝΟΣ αυτό το κάνει πράξη:Διαθέτει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων του για αγορά και δωρεά αναπνευστήρων και ιατρικού υλικού (μέχρι 12.000,0 ευρώ). Χρήματα από την αγάπη του κόσμου. Χορηγίες και δωρεές από τον κόσμο. Που αυτή τη στιγμή θεωρήσαμε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν στην κοινή προσπάθεια. Και έχει ο Θεός μετά, με υγεία και αισιοδοξία θα λάβουμε ξανά τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας για το σπίτι του ΚΥΚΝΟΥ.”
Πηγή: onlarissa.gr