fbpx
Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021
Αρχική ΔΗΜΑΡΧΟΙ Στα Χανιά επιστρέφει η Ryanair - Π.Σημανδηράκης: Σπουδαία απόφαση στην πιο κρίσιμη...

Στα Χανιά επιστρέφει η Ryanair – Π.Σημανδηράκης: Σπουδαία απόφαση στην πιο κρίσιμη στιγμή

Iδιαίτερα θετική εξέλιξη για την τοπική οικονομία του Δήμου Χανίων αποτελεί η επιστροφή της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, η οποία ανοίγει και πάλι τη βάση της στα Χανιά, καθώς από τον ερχόμενο Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο θα σταθμεύει μόνιμα στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” ένα αεροσκάφος.

Ταυτόχρονα 15 νέοι προορισμοί προστέθηκαν στο πρόγραμμα του 2021, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους για τα Χανιά σε 38.

Από το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” η εταιρία θα πραγματοποιεί 90 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση. Οι άλλες δύο βάσεις που ανακοινώθηκαν είναι σε Ρόδο και Κέρκυρα.

Με την τουριστική περίοδο έτοιμη να ξεκινήσει επισήμως στην Ελλάδα στις 14 Μαΐου, οι Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες μπορούν από τώρα να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ακόμη χαμηλότερες τιμές, αξιοποιώντας την επιλογή της Ryanair να μην αναπροσαρμόσει τις τιμές των εισιτηρίων σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή πλάνων. Φέτος η Ryanair, με το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα στην ιστορία της -το οποίο μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τον Μάρτιο του 2022, συνδέει τους καταναλωτές με δημοφιλείς ελληνικούς και διεθνείς προορισμούς, όπως μεταξύ άλλων, η Βαρκελώνη, το Μπάρι, η Μασσαλία, η Πάφος, το Τελ Αβίβ και η Βερόνα.

Προκειμένου να γιορτάσει το γεγονός, η Ryanair προσφέρει, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 28 Μαρτίου και μέσα από το site www.Ryanair.com, εισιτήρια από μόλις €19,99 για ταξίδια που θα προγραμματιστούν έως και τον Οκτώβριο του 2021.

ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝΔήμαρχος Χανίων: Η λειτουργία σταθμού-βάσης για μία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο Χανίων, προσδίδει νέες δυνατότητες και προοπτικές στην ανάπτυξη του τόπου μας

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του στο kedenews αναφορικά με την απόφαση της Ryanair να αναπτύξει περαιτέρω τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τόνισε τα ακόλουθα: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχτήκαμε την απόφαση της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, να αυξήσει τα δρομολόγια της από και προς τα Χανιά και να δημιουργήσει και πάλι αεροπορική βάση στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».

Μία διαρκή διεκδίκηση της τοπικής μας κοινωνίας και του τουριστικού κλάδου που και με τις συνεχείς διεργασίες όλων μας, ικανοποιείται την πιο κρίσιμη στιγμή για τη φετινή τουριστική περίοδο.  

Η λειτουργία σταθμού-βάσης για μία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο Χανίων, προσδίδει νέες δυνατότητες και προοπτικές στην ανάπτυξη του τόπου μας και την ανάδειξή του τόσο ως κόμβο των διεθνών μετακινήσεων όσο και ως τουριστικό προορισμό.

Το γεγονός ότι τα Χανιά αποτελούν διαχρονικά κορυφαία επιλογή του παγκόσμιου τουριστικού επιχειρείν, επιβεβαιώνει περίτρανα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο τόπος και ενισχύει την πάγια πολιτική μας κατεύθυνση για αναβάθμιση των υποδομών και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου, τόσο για τους επισκέπτες αλλά κυρίως για τους μόνιμους κατοίκους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ