fbpx
Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021
Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ Άμεση ανάγκη για εμβόλιο κατά του… παραλογισμού

Άμεση ανάγκη για εμβόλιο κατά του… παραλογισμού

Πότε λοξοδρόμησε η λογική; Μήπως η υπερπληροφόρηση του Διαδικτύου δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες ημιμαθείς Έλληνες; Μήπως καλύτερα στην αμάθεια και στην άγνοια παρά σε αυτή την κατάσταση όπου ο καθένας μπορεί να εκφέρει επιστημονική άποψη, ενώ στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει ούτε  πως επιδρά το εμβόλιο, ούτε την ιστορική του διαδρομή, ούτε καν την ορθογραφία του;

«Όχι στα εμβώλια, όχι στο τσιπάρισμα μας» είδα κάπου γραμμένο. Πραγματικά και εγώ θα φοβόμουν να κάνω εμβώλιο…

Πριν από περίπου 35 χρόνια, όταν ολοκλήρωνα την εμβολιαστική μου διαδρομή και ο οργανισμός μου μετέβαινε στην εφηβεία θωρακισμένος με αντισώματα, δεν θυμάμαι κανέναν να αντιτίθεται σε αυτή την ιατρική πρακτική. Η πολιομυελίτιδα, ο κοκκύτης, ο πνευμονιόκοκκος, ο τέτανος, η ιλαρά, αρρώστιες είτε προερχόμενες από τα ζώα και την επαφή των ανθρώπων με αυτά (όπως ο Covid-19), είτε ιοί – φυσικοί φορείς των ανθρώπων, αποτελούν παρελθοντικές καταστάσεις. Εντοπίστηκαν από την ιατρική και επιστημονική κοινότητα, μελετήθηκαν και αντιμετωπίστηκαν, μέχρι που η σύγχρονη επιστήμη μετέβη από τη θεραπεία στην πρόληψη, με αποτέλεσμα σχεδόν να εξαφανιστούν.

Η πρόληψη, λοιπόν, δεν είναι τίποτα άλλο από το εμβόλιο. Κάποιοι άνθρωποι, ψαγμένοι ή περίεργοι, ή εν πάση περιπτώσει άνθρωποι με ερωτήματα, ίσως και να έχουν ενδιαφερθεί για τον τρόπο λειτουργίας των εμβολίων. Λίγο σαν τους τρελαμένους με την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα, που ξέρουν, αν ανοίξουν το καπό, την ονομασία και τη λειτουργία κάθε εξαρτήματος. Πραγματικά, δεν μπορώ να συλλάβω πώς γίνεται ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή να αντιτίθεται στη σημασία του εμβολίου και να καταφεύγει σε μια συνωμοσιολογική πραγματικότητα, στην οποία αντικαθιστά την ουσία του εμβολίου με το τσιπ του Αντίχριστου και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σαν να ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου ένας… ταχυτητομανής και να λέει: «Ρε, βγάλτε το καρμπιρατέρ από τη μηχανή, να τρέχει το αμάξι σαν διάολος. Τι το βάζουν αυτό μέσα οι εταιρείες; Για να αυξάνουν την τιμή της βενζίνης;».

Φαίνεται πως ο λαός που πιστεύει ότι στα έγκατα της γης ζουν δύσμορφα τερατάκια και ότι μας ψεκάζουν με βαρέα μέταλλα για να σκύβουμε το κεφάλι στη δουλειά, δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω από ένα βιντεάκι στο Youtube ενός ψευδοεπιστήμονα που να ισχυρίζεται πως τα εμβόλια ανακαλύφθηκαν από τον πρώτο εξάδελφο του Βελζεβούλ. Είναι απελπιστικό να βλέπεις ανθρώπους γύρω σου να αρνούνται το εμβόλιο επειδή θεωρούν ότι είναι του Διαβόλου ή των πολυεθνικών ή της μαφίας των φαρμάκων και να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν μία απλή έρευνα για να διαπιστώσουν την αλήθεια.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Οργάνωση Τροφίμων, o Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης, είναι παγκόσμιοι φορείς και η δράση τους δεν μπορεί να είναι σατανική. Δεν μπορεί να εγκριθεί ένα τρόφιμο ή ένα φάρμακο αν δεν δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει τυποποιημένο τρόφιμο χωρίς αναφορά, έστω και με ψιλά γράμματα, στα συστατικά του. Δεν υπάρχει συστατικό η επίδραση του οποίου στον ανθρώπινο οργανισμό να μην είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη. Εσύ επιλέγεις στη συνέχεια αν η πραλίνα φουντουκιού που θα φας θα είναι με φοινικέλαιο ή χωρίς. Η επιστήμη σού λέει τι είναι καλό και τι όχι.

Αν ο ΠΟΥ διευθύνεται από διαολάκια, ζήτω που καήκαμε. Η ανθρωπότητα θα είχε ήδη εξαφανιστεί και θα ζούσαν μόνοι κάποιοι εκατομμύρια υπηρέτες που θα είχαν πουλήσει την ψυχή τους στο διάολο. Ο πλανήτης θα κατοικούνταν από εκατομμύρια ανεμβολίαστα καλικαντζαράκια.

Από την εποχή του Μεσοπολέμου μέχρι το 1963, κατά μέσο όρο περίπου 500.000 Αμερικανοί προσβάλλονταν τον χρόνο από ιλαρά. Εκείνη τη χρονιά καθιερώθηκε το εμβόλιο της συγκεκριμένης ασθένειας. Έκτοτε, τα κρούσματα σχεδόν μηδένισαν – ένα ή κανένα την ημέρα! Μέχρι που πριν από λίγα χρόνια το κίνημα κατά των εμβολιασμών επηρέασε τους πολίτες των ΗΠΑ. Αποτέλεσμα: Το 2019 εμφανίστηκαν 1.300 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Είναι δική μας ευθύνη να μεταπείσουμε τους άπιστους Θωμάδες. Η Βιομηχανική Επανάσταση έχει προσφέρει στον άνθρωπο ανέσεις και πολυτέλειες (αλλά και ψεύτικες ανάγκες). Έχει οδηγήσει, ωστόσο, και στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στην κλιματική αλλαγή και, ως εκ τούτου, σε νέες αρρώστιες. Όλα, όμως, είναι κύκλος. Η Βιομηχανική Επανάσταση καλείται τώρα να ενισχύσει τις ταχύτητες και την αποτελεσματικότητα της ιατρικής κοινότητας, με τα σύγχρονα μέσα και εργαστήρια. Οι πολέμιοι των επιστημόνων το μόνο που καταφέρνουν είναι να μετατρέψουν αυτόν τον κύκλο σε φαύλο.

Εννοείται πως η μάχη εύρεσης του εμβολίου δεν σημαίνει πως στην πλάτη της ανθρώπινης αβεβαιότητας δεν παίζονται παιχνίδια συμφερόντων γύρω από φαρμακευτικές, πολυεθνικές εταιρείες και συγκεκριμένες κυβερνήσεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο του κορονοϊού εμπεριέχει το τσιπ του Σατανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νοσηλεύεται με κορονοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ